Elvelangs Frognerelva 2021

Elvelangs Frognerelven

Takk til elevrådsleder Ludvik for flott åpningsappell om « Bærekraftig utvikling», til ungdomskorpset Kjelsås/ Marienlyst/ Uranienborg, til mellomtrinnselever for BliMedans,- og ikke minst til alle elever og lærere for enorm kreativ innsats! Imponert!

Oslo Elveforum stilte med fakler! Korpsforeldre! Alle som deltok! Takknemlig rektor, RandiπŸ‘πŸ‘

                          Elevrådsleder Ludvik sin appell ang "Bærekraftig utvikling"
Hva vil det si å leve bærekraftig?
Gjør jeg det riktig?
Er jeg nødt til det?
Hva har egentlig mine handlinger å si for hele verdens fremtid?
Spørsmål som disse kan lett melde seg: i dagligvarehandelen, i klesbutikken, under planleggingen av en ferie eller bare ved synet av enda en nyhetssak om at klimaet er på ville veier.
Og svarene, dem er det mange av. Det finnes utrolig mange statistikker, tall, råd, guider, påstander og meninger der ute. Mange vi kan og bør lytte til, andre som ikke må tas så seriøst.
Det finnes nok ikke én fasit på hvordan man lever bærekraftig. Men stort sett tenker jeg det kan handle om balanse. Balanse mellom å kjøre og å sykle, kjøtt og grønsaker, å reise og å bli hjemme og kjøpe og ikke kjøpe. Og noen ganger handler det bare om å tenke før man handler.
Og for å kunne tenke, er det nyttig å vite og skjønne litt også. Og med bærekraft som årets tema på Elvelangs, håper vi å kunne hjelpe dere med nettopp det. Og helst at dere har det litt gøy underveis også. Jeg ønsker dere alle en hyggelig kveld langs elva.
God tur!

Elevrådsleder Ludvik sin appell ang "Bærekraftig utvikling"