Xynteo Exchange

På Munchmuseet denne dagen var det og en konferanse, arrangert av Xynteo,
MasterCard og Flyktninghjelpen. Xynteo Exchange, som er en årlig konferanse, samler næringslivsledere, politikere, og idealister fra verden over. Formålet med konferansen er å jobbe sammen for å finne løsninger på globale utfordringer. Årets tema var flyktningkrisen, og i den anledning fikk fire spente elever fra 7a fremføre et dikt. Diktet elevene fremførte heter ”What They Took With Them”, og er skrevet av FN´s flyktningsorgan.

Xynteo Exchange

Theodor, Odin, Ragna og Kisha var elevene som på kort varsel tok på seg oppgaven, og Xynteo Exchangedet var en spent gjeng som kom på skolen på onsdagen. Da vi kom frem til Munchmuseet, ble de tatt med inn på lydprøver, de ble intervjuet, og de fikk hilse på noen av de som var med på konferansen. De fremførte diktet på en kjempefin måte, og avsluttet med å ta imot en stor applaus fra publikum.Xynteo Exchange