Vi ønsker alle velkommen til 17. mai-feiring med Uranienborg skole!

17. mai

Uranienborg skole går som nummer 80 i toget i byen. Runden i byen tar omtrent én time og avsluttes ved Nobels fredssenter. Elevene hentes der av foresatte. Vær ute i god tid, selv om det må påregnes forsinkelser.

Program for dagen:

• Kl.08.00: Flaggheising
  • Kl.09.15: Elevene stiller opp i skolegården. Oppstilling vil være tydelig merket. Vi ber foreldre/foresatte om ikke stille opp sammen med barna men oppholde seg på tildelt område.
  • Kl. 09.20: Taler og musikk
    • Uranienborg skolekorps spiller
    • 17. mai- hilsen ved rektor
    • Tale for dagen ved elevrådsleder Una Alsos
  • Kl. 09.45: Avmarsj fra skolen til Prinsessens plass i rekkefølge: flaggborg, korps og elever.
  • Ca. Kl. 11.20: Avmarsj fra Prinsessens plass
  • Ca. Kl. 12.10: Toget er tilbake på oppløsningsted 2- Nobels fredssenter

Henting av elevene etter at toget er ferdig
Elevene hentes av foresatte ved hentepunkt 2
Vær oppmerksom på at store deler av Rådhusplassen er sperret med gjerder.
Foresatte må påregne ventetid ved henting. NB! Husk å gi beskjed til den foreldrekontakten/kontaktlæreren som følger barnet ditt, at barnet er hentet.

Etter elevene har kommet til oppløsningsplass 2, vil korpset gå tilbake til Uranienborg skole. Korpset inviterer elever og foresatte til å følge dem tilbake til skolen.
Fau inviterer små og store til skolen kl 13.00. Her blir det mye lek og moro!

Retningslinjer for toget i byen
På grunn av sikkerheten for barna må vi be foreldre og foresatte om å respektere følgende:

• Foresatte eller andre kan ikke komme inn i toget mens skolen marsjerer.
  • Barna kan ikke, på noe tidspunkt, hentes ut av barnetoget mens skolen marsjerer.

På Oslo Kommunes nettside finner du oppdatert informasjon om 17. mai-feiringen i Oslo.