Julehilsen til alle hjem

Julehilsen

Som jeg har skrevet tidligere, er jeg utrolig takknemlig for alle tilbakemeldinger som har kommet fra dere i høst,- både mht ledelse og tett informasjon i koronatiden, - men ikke minst at dere har verdsatt lærere og andre ansattes innsats. Jeg er utrolig glad for - og stolt over -  at vi har fått til en situasjon ved skolen dette året, som har gått minst mulig ut over elevene.

Vi er langtfra ferdig med pandemien, men er spente på vinteren og våren. For ungdomstrinnet har det vært RØDT smittevernsnivå i Oslo noen uker nå, og første skoleuken etter nyttår vil vi kjøre samme opplegg som nå. Så er det ny pressekonferanse 7.01, så vi følger med og følger opp.

Menneskerettighetsdagen 10.12 markerte vi i år, med FN-flagg, digital Teams-samling for alle elever klokken 9 og undervisningsopplegg i alle klasser etter det. Se gjerne skolens hjemmeside for mer info. Her har vi også lagt ut den tankevekkende talen til elevrådsleder Vilde (9A) fra den digitale fellessamlingen. Det ble sååå bra, men samtidig SOM vi lengter etter alle våre  fellesmarkeringer i skolegården for alle elevene 1-10! Godt å ha noe å se frem til!

Takk for tålmodighet med hensyn til smittevernet! Jeg har stor forståelse for at dette kan være utfordrende på flere måter for dere som har de yngste barna.

Denne tålmodigheten og oppfølgingen deres koblet med skolens logistikksystemer er jeg sikker på har vært ekstra gode og viktige bidrag inn mot at URRA har hatt få smittetilfeller (og de vi kjenner til og vet om, har ikke blitt smittet ved skolen).

Så: Keep calm og carry on, som gutta hjemme hos meg stadig sier/synger.

Dette har vi fått til sammen til nå, og vi skal ikke gi opp!

I dag sendte vi en liten filmsnutt om jul på 10 minutter i alle klasserom (på Teams til de på hjemmeskole). Den ble spilt inn i Uranienborg kirke i forrige uke. En spesiell takk til 2B som bidro med herlig sang sammen med sine lærere Hanne Birgitte og Kirsti (akkompagnert av lærer Johannes på 8.trinn) og 7.trinn representert ved Thea, Patricija og Sienna, som leste juleevangeliet. Prest Sigrun i Uranienborg hadde en julehilsen. God Jul-hilsen fra elevrådsleder Synne på mellomtrinnet og undertegnede ble holdt til slutt.

Så er det siste skoledag i morgen, og alle elever slutter til tidspunktet de skulle hatt storefri, dvs:

1.-4.trinn: 11.45 (AKS overtar da), 5.-7.trinn: 12.15  og 8.-10.trinn og mottak: 12.00.
Skolestart etter nyttår er mandag 4.januar til vanlig tid.

RIKTIG GOD JUL og GODT NYTTÅR!
     Beste hilsen Randi, rektor.