Urra leser så det freser

Til sammen har Uranienborg skoles elever og lærere lest 10861,5 timer! I gjennomsnitt er det 15 timer, 55 minutter og 48 sekunder hver.

Fredag 22.april, dagen før verdens bokdag, ble lesekampanjen avsluttet med utdeling av premier til vinnerne. Vinneren på småskoletrinnet ble 3.trinn. De hadde i gjennomsnitt lest 16 timer og 43 minutter hver.

På mellomtrinnet vant 6.trinn. De leste i gjennomsnitt 21 timer, 19 minutter og 22 sekunder.

På ungdomstrinnet vant 9.trinn. De leste i gjennomsnitt 21 sekunder mindre enn 6.trinn.

Hvert av disse trinnene får velge bøker til biblioteket til en verdi av 3000 kr. I tillegg fikk alle klassene på vinnertrinnene en potterose. Rosen er et symbol på verdens bokdag.

6. trinn leste i gjennomsnitt mest av alle og vant også billetter til en filmopplevelse her på skolen.

Selv om leseaksjonen nå er over håper vi at leselysten vedvarer. Fortsett å lese mye!